fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom info@yipuitzendgroep.nl

VIND JOUW PERFECTE BAAN

Meld je via onderstaand formulier aan bij YIP Uitzendgroep voor een (bij)baan bij jou in de buurt in Hillegom, Lisse of Nieuw-Vennep.

  Meld je direct aan!

  > Werken bij jou in de buurt

  Bij YIP Uitzendgroep hebben we verschillende bijbanen in de Bollenstreek. Wekelijks krijgen we nieuwe klussen binnen in Hillegom, Lisse en Nieuw-Vennep. Zoek je een baan naast je studie of andere werkzaamheden? Heb je momenteel een tussenjaar of zoek je gewoon een leuke startersfunctie? Bij YIP Uitzendgroep ben je aan het juiste adres voor jouw (bij)baan in de Bollenstreek & Haarlemmermeer.

  > Hoe werkt het?

  Meld je via dit formulier aan bij YIP Uitzendgroep. Binnen 24 uur nemen wij contact met jou op en bespreken we alle mogelijkheden. We maken altijd graag een persoonlijke afspraak met je op ons kantoor in Hillegom. Klikt het van beide kanten en hebben wij een klus die bij jou past? Dan kan jij al snel aan de slag! Nadat je via ons hebt gewerkt kan je online je uren invullen. Je krijgt dan de week erna al betaald.

  Lukt het niet met het invullen van het formulier? Of heb je vragen? Neem dan contact op met 0252-527444 of mail naar info@yipuitzendgroep.nl.