Skip to content

Diensten

Onze diensten

De wereld van personeel is volop in beweging. De uitdagingen zijn groot bij veel van onze klanten. Ook de onzekerheid door de corona maatregelen, speelt mee. Het vinden van personeel, kan een hoofdpijndossier worden. Besteed daarom het hele recruitment proces uit bij YIP Uitzendgroep. Wij nemen het werk van jou uit handen zoals het opstellen van een vacaturetekst, werven van kandidaten, selecteren van kandidaten en de eerste gesprekken. 

Werving & Selectie

Wij nemen voor jou de werving & selectie uit handen. Wij zetten de vacature uit, doen de eerste selectie gesprekken en bellen referenties na. Is er uiteindelijk een match? Dan gaat de kandidaat direct bij jou in dienst en stappen wij er tussen uit. Aan YIP Uitzendgroep betaal je een Werving & Selectie fee voor de geleverde diensten. Geen resultaat? Dan kost het jou ook niets. Werving & Selectie hoeft niet altijd duur te zijn, wij leveren jou een op maat gemaakte offerte. 

Selectie

Heb je een vacature uitgezet en tientalen (misschien wel honderden) sollicitaties binnen gekregen? Maar simpelweg de tijd niet om al die cv’s door te spitten? Dat gaan wij voor jou doen! Wij gaan de cv’s voor jou uitzoeken, maken een eerste selectie, nemen (indien gewenst ook namens jouw organisatie) contact op met de sollicitanten en voeren de eerste intakegesprekken, wijzen kandidaten af en introduceren de beste kandidaten aan jou. 

Recruitment marketing

Wij denken met jou mee om de werving van personeel, kracht bij te zetten. Dit begint bij het schrijven van een goede vacaturetekst, betrekken van eigen personeel maar ook het ontwikkelen van complete (werken bij) websites. Dankzij de kennis uit de uitzendbranche én online marketing, kunnen we jou voorzien van het beste advies. We noemen dit met mooie woorden: recruitment marketing. 

Opstellen van vacaturetekst

Met het schrijven van een wervende vacaturetekst trek je de juiste kandidaten aan. Toch kan dit best lastig zijn! Met onze ruime ervaring in tekstschrijven en recruitment, weten we de juiste woorden op papier te zetten.  Het laten schrijven van een vacaturetekst hoeft niet duur te zijn. Of het nu gaat om een bestaande tekst herschrijven of een nieuwe vacaturetekst schrijven naar aanleiding van jouw input, wij helpen jou graag met een pakkende vacature!

Uitzenden

Bij uitzenden gaat een kandidaat bij jou aan het werk, maar staat hij niet op de loonlijst. Hij of zij krijgt namelijk een uitzendcontract via YIP Uitzendgroep. Vooraf spreken we een uurtarief af, jij krijgt iedere week een factuur met de gewerkte uren van de kandidaat. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat volgens de juiste CAO betaalt krijgt en wij zorgen voor de juridische afdrachten en ziekte risico.  Er wordt vaak voor uitzenden gekozen bij tijdelijke functies. Wij werken samen met de professionele backoffice van Helloflex People.  

No cure - no pay

Een zoekopdracht bij YIP Uitzendgroep uitzetten is gratis. Vinden wij een leuke nieuwe collega voor binnen jouw bedrijf en is er een match? Dan betaal je aan YIP uitzendgroep een fee voor de geleverde diensten: een werving & selectie fee. Of de kandidaat ontvangt een uitzendcontract, waarbij je iedere week een factuur ontvangt voor de gewerkte uren. Is er geen match? Geen probleem! Hopelijk kunnen we je snel weer helpen. 

Meld gratis een vacature aan

Plaats direct een vacature, en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. 

Carrière advies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.