fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom info@yipuitzendgroep.nl

Maak kennis

ONS VERHAAL
YIP Uitzendgroep is opgericht in 2018 door Lizanne Mense, met een flinke dosis enthousiasme en passie voor de uitzendbranche.
Het vinden van goed personeel kan soms een lastige en lange zoektocht zijn. Je hoopt eigenlijk dat de perfecte kandidaat bij je binnen komt lopen. Maar dat gebeurt maar niet.. Je hebt de tijd en de kennis niet om een nieuwe collega te zoeken. Wij nemen dit werk van jou over!
Samenwerken met YIP Uitzendgroep betekent dat je altijd één of twee vaste aanspreekpunten hebt. Geen omweg of groot hoofdkantoor maar directe en heldere communicatie. We willen graag een goede vertrouwensband opbouwen met werkgevers en werknemers. Wij staan voor persoonlijk contact, snel schakelen en duidelijke communicatie. Vanwege onze kennis van de uitzendbranche en de Bollenstreek weten wij goed wat er speelt bij opdrachtgevers en kandidaten.Wil je meer weten over de diensten van YIP Uitzendgroep? Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Neem gerust contact met ons op.

Samenwerken met YIP Uitzendgroep betekent een duidelijke communicatie en maximaal twee vaste aanspreekpunten.

Wij zijn jonge ondernemers met een enthousiast team om ons heen.

Gevestigd

In Hillegom

Wij zijn iedere werkdag telefonisch en via whatsapp bereikbaar tussen 12.30 en 20.30 uur. Om iedereen het beste te helpen, werken wij op afspraak. Ook buiten standaard kantoortijden.

Wij zijn er om werkgevers en werknemers bij elkaar te brengen. We willen je graag beter leren kennen om zo de beste match te maken.

De nieuwste vacatures

In de Bollenstreek

Wij kennen de werkgevers en werknemers in de Bollenstreek en daarom gaan we altijd voor een beste match bij jou in de buurt.

Je schrijft je snel en eenvoudig in via onze website. Vul je contactgegevens en je CV mee en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Laten we

Samenwerken!