fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom info@yipuitzendgroep.nl

Team

W I E  Z I J N  W I J ?

Wij zijn twee jonge ondernemers uit de Bollenstreek. Samen brengen we werkzoekenden en werkgevers uit de regio bij elkaar. We stellen ons graag aan je voor..

Lizanne Mense | Eigenaar

Het was voor mij altijd al een droom om te gaan ondernemen. In 2018 heb ik de stap gemaakt om mijn eigen uitzendbureau in Hillegom te starten. Met mijn kennis van de Bollenstreek, ervaring in de uitzendbranche en persoonlijke aanpak help ik jou graag!

In mijn vrije tijd ben ik het liefste samen met mijn gezin. Ook vind ik het leuk om te tennissen en hou ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op via 0252-527444 of info@yipuitzendgroep.nl.

Ben je op zoek naar een baan? In ons overzicht van vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen zoals functiegroep, plaats en opleidingsniveau.

Renze Topper | Eigenaar

In 2014 ben ik gestart met een ander bedrijf in Hillegom, RET B.V. Hier spreek ik regelmatig bedrijven die ik help met hun bedrijfskleding, (online) marketing en drukwerk. Omdat ik veel kansen zag in de uitzendbranche heb ik samen met Lizanne  YIP Uitzendgroep opgezet. Waar Lizanne haar kennis meebrengt in de uitzendbranche ben ik vooral gericht op het contact met klanten.

Ben je op zoek naar personeel? Ik adviseer jou graag over de mogelijkheden. Neem contact met mij op via 0252-527444 of info@yipuitzendgroep.nl.