Skip to content

Vind jouw ideale baan

Dienstverband

Locatie

Hillegom
Voor onze opdrachtgever in Hillegom, zijn wij op zoek naar een Medewerker Heiwerken. In deze functie ga jij samen met je collega's op pad en zorg je voor de funderingspalen bij o.a. aanbouwen en serre's.
Lisse
Voor een jong, hardwerkend en gezellig isolatie/bouw bedrijf uit Lisse zoeken wij een nieuwe collega voor 36 uur per week. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever.  Ervaring is geen vereiste: de wil om te werken en dingen te leren, wél.
Hillegom
In de functie van Installatiemonteur badkamers kom je bij particulieren thuis en neem je de hele verbouwing van de badkamer uit handen.
Hillegom
Heb jij ervaring met het verkopen en ontwerpen van keukens en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een kleinschalig en professioneel bedrijf? Bekijk dan snel deze openstaande vacature in Hillegom.
Hillegom
In deze functie kom jij op de mooiste plekken in ons land en zorg jij voor gevelrenovaties, voegwerkzaamheden en schoorsteenrenovaties.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.