Skip to content

Vind jouw ideale baan

Dienstverband

Locatie

Hillegom
Voor onze opdrachtgever in Hillegom, zijn wij op zoek naar een Medewerker Heiwerken. In deze functie ga jij samen met je collega's op pad en zorg je voor de funderingspalen bij o.a. aanbouwen en serre's.
Hillegom
Als expeditiemedewerker zorg jij voor een verwerking van de inkomende- en uitgaande goederen. Wil jij aan de slag in de logistiek en heftruck rijden? Lees snel verder!
Hillegom
Ben je technisch onderlegd en een geboren leider? Zorg jij ervoor dat het productieproces soepel verloopt? Lees dan snel verder!
Lisse
Voor een jong, hardwerkend en gezellig isolatie/bouw bedrijf uit Lisse zoeken wij een nieuwe collega voor 36 uur per week. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever.  Ervaring is geen vereiste: de wil om te werken en dingen te leren, wél.
Hillegom
In de functie van Installatiemonteur badkamers kom je bij particulieren thuis en neem je de hele verbouwing van de badkamer uit handen.
Hillegom
Als onderhoudsmonteur brandblusmiddelen werk je voornamelijk op locatie bij de klanten van de opdrachtgever en ga jij storings- en onderhoudswerkzaamheden plegen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.