fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom info@yipuitzendgroep.nl

Veelgestelde vragen

Je kan je online inschrijven op onze website. Via onze homepagina kan je je aanmelden. Je laat je contactgegevens en CV achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

Je mag solliciteren op zoveel vacatures als jij wilt. Het is uiteindelijk aan jou bij welke vacature je het fijnste gevoel hebt. Na je sollicitatie nemen wij direct contact met je op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Als je op zoek bent naar een baan dan kan je solliciteren op een van onze vacatures maar ook bij ons langskomen of bellen om de mogelijkheden van een nieuwe baan te bespreken. Wij maken kennis met jou en kijken samen welke baan en wat voor een soort bedrijf er bij jou past. Na het gesprek stellen wij jou voor bij een van onze klanten waar jij goed bij past. Als de klant enthousiast is over jouw profiel dan ga jij op gesprek bij de klant. Is er een match? Dan ga jij daar aan de slag. Dit kan zijn een tijdelijke functie of een baan voor langere tijd. In de meeste gevallen krijg je eerst een contract via YIP Uitzendgroep. Na de uitzendperiode krijg je dan (bij goed functioneren) een contract bij de klant. Je krijgt via het uitzendbureau betaalt volgens de CAO van de klant. Wij storten iedere week jouw salaris en regelen met jou vrije dagen, vakanties en bijzonder verlof. Verder kan je bij ons altijd terecht voor al je vragen over werk. Soms ga je wel direct op contract bij de klant. Dit is per vacature en per klant verschillend.

Nee. Sinds een aantal jaar zijn alle uitzendbureaus verplicht de inlenerbeloning toe te passen. Dit betekent dat uitzendbureaus dezelfde lonen toe moeten passen als de bedrijven waar je voor zou kunnen werken. Je krijgt betaald volgens de CAO van het bedrijf waar je voor gaat werken.

Wij hebben een aantal handige sollicitatietips voor het maken van een sollicitatiebrief en cv op een rijtje gezet. Deze kan je lezen via deze link: www.yipuitzendgroep.nl/vliegende-start-sollicitatietips/

Iedereen die ouder is dan 21 jaar en langer dan 26 weken voor een uitzendbureau heeft gewerkt, gaat pensioen opbouwen. Na 26 gewerkte werken ga je beginnen met het betalen van pensioenpremie. Dit is een klein gedeelte, de rest van de pensioenpremie wordt betaalt door YIP Uitzendgroep.

Heb je eerder gewerkt bij een uitzendbureau (die bij de ABU is aangesloten) dan ga je vanaf dag een al pensioenpremie betalen. Wij vragen daarom altijd aan jou of je het afgelopen jaar langer dan 26 weken voor een uitzendbureau hebt gewerkt.

Het pensioen wordt door ons geregeld en daar hoef jij verder niets voor te doen.

Iedere woensdag wordt je salaris uitbetaald van de uren van de week daarvoor. Je bent zelf verantwoordelijk voor het declareren van je uren iedere week. Je uren dien je in voor maandag 12.00 uur. Dan wordt die woensdag je salaris uitbetaald. Het is niet mogelijk om je loon per maand uit te betalen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 12.30 en 20.30 uur op 0252-527444. Je kan ons ook whatsappen op dit nummer of mailen naar info@yipuitzendgroep.nl

Je kan ook via onderstaand formulier een bericht achtergelaten en dan reageren wij daar binnen 24 uur op.

    Terug naar het vacatureoverzicht

    Wil je weten welke vacatures er openstaan? Bekijk hier het hele overzicht van vacatures in de Bollenstreek.