fbpx
0252 - 527 444 Satellietbaan 10K, 2181MH Hillegom info@yipuitzendgroep.nl

Voordeel van het werken via een uitzendbureau

Wij merken in ons werk dat er nog vaak vragen zijn over het werken via een uitzendbureau. Zo krijgen wij vragen als: “Werken via een uitzendbureau is toch alleen tijdelijk?” Of “Als je via een uitzendbureau werkt dan krijg je toch minder betaald?” Dit is beide niet waar!

Het werken via een uitzendbureau brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Wij hebben een aantal van deze punten op een rijtje gezet om zo een goede indruk te krijgen.

1. Inschrijven

Bij een uitzendbureau kun je je vaak vrijblijvend inschrijven. Je stuurt je cv en wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel jij wie je bent en wat al je wensen zijn voor jouw perfecte baan. Het uitzendbureau gaat met deze informatie aan de slag en voor jou op zoek. Het uitzendbureau kan jou ook helpen met het opstellen van je cv, het schrijven van een goede sollicitatiebrief of jezelf presenteren.

2. Groot netwerk

Het personeel bij een uitzendbureau heeft vaak een groot netwerk. Zij komen bij veel bedrijven over de vloer en weten wat voor een mensen daar werken en wat de bedrijven zoeken. Stel, voor jouw droombaan is op dit moment geen vacature beschikbaar. Dan kan het uitzendbureau nog wel in hun netwerk op zoek naar bedrijven waar jij goed bij zal passen.

3. Veel vacatures

Op de website van het uitzendbureau zijn alle vacatures verzameld, zo hoef je geen vacatures te missen. Je kunt ook vaak filters instellen om zo je zoekopdracht te verfijnen.

5. Verschillende opdrachtgevers

Wil je graag werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven? Ook dat kan via een uitzendbureau. Vaak hebben uitzendbureaus verschillende korte klusjes beschikbaar. Als je het leuk vindt kan je verschillende klussen oppakken en dus bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken nemen. Zo kan je ook ontdekken wat je je wel, en juist niet leuk vindt.

Wil je meer weten over het werken via een uitzendbureau? Ben je op zoek naar een nieuwe vaste baan? Of zoek je juist een leuke tijdelijke functie? Loop gerust eens bij ons binnen, stuur je cv op of bel ons voor meer informatie.