Skip to content
Ben jij op zoek naar een baan in Hillegom? Iedere dag op je fiets naar je werk en op tijd weer thuis. Bij YIP Uitzendgroep vind je een groot aanbod vacatures waarbij je direct in dienst gaat bij het bedrijf.

YIP Uitzendgroep is sinds 2018 gevestigd als nieuw uitzendbureau in Hillegom. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een steeds meer ‘online’ uitzendbureau. Dit betekent de snelheid en het gemak van online met de persoonlijke en lokale service.

Ben je op zoek naar een baan in Hillegom? Daar kunnen wij jou bij helpen! YIP Uitzendgroep bezit over een groot netwerk in Hillegom en omgeving met vacatures in de techniek, productie, bouw, sales en administratie. Regelmatig krijgen wij nieuwe vacatures binnen, waar je zelf misschien niet zo snel aan hebt gehad. Wat dacht je van een baan als adviseur van Keukens? Of een baan als assistent bewindvoering!

De meeste vacatures die wij open hebben staan, zijn vacatures waar je direct in dienst gaat bij het bedrijf. Wij zijn de bemiddelaar en zorgen ervoor dat de juiste personen worden geplaatst bij het juiste bedrijf. Het voordeel van een uitzendbureau is, dat wij jou alvast achtergrondinformatie kunnen geven over het bedrijf zoals de samenstelling van het team, doorgroeimogelijkheden en inhoudelijke informatie over de werkzaamheden.

Dankzij ons grote netwerk in de Bollenstreek kunnen wij jou helpen met werk zoeken in Hillegom. Samen kijken we naar welk bedrijf het beste bij jou past. Wil je weten welke vacatures er op dit moment open staan? Bekijk snel ons vacature overzicht.

Delen:
Meer lezen:

Werk zoeken in Nieuw-Vennep

Ben jij op zoek naar een baan in Nieuw-Vennep? Wij helpen jou met de leukste vacatures in Nieuw-Vennep en omgeving. Kies je voor een commerciële functie? Of wil je in de techniek aan de slag? Lees snel verder!

Sollicitatietips

Zodra je gaat solliciteren is het goed om je voor te bereiden zodat je een goede eerste indruk achter laat. Wij zetten de tips voor een sollicitatie voor jou op een rijtje.

Tips voor het vinden van personeel

Je slaat de krant open, zet het journaal aan of je scrollt door het nieuwsoverzicht op je telefoon. En overal zie je het terug: er is een personeelstekort. Veel bedrijven kampen met een personeelstekort en kunnen lastig geschikte medewerkers vinden. Het remt de groei van hun bedrijf, het geeft een hogere werkdruk voor de huidige medewerkers en het belemmert de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is ons werk om werkzoekenden te koppelen aan werkgevers. Dit zijn onze 8 tips voor het vinden van goed personeel.

Solliciteren via een videogesprek

Het gebruik van videosollicitaties wint aan populariteit de laatste jaren. Bijna iedereen is wel in het bezit van een smartphone, laptop of tablet en steeds meer bedrijven vragen om een videosollicitatie. Sinds thuiswerken, het nieuwe normaal geworden is. Worden ook de sollicitaties vanuit huis door middel van een digitaal sollicitatiegesprek gevoerd. Maar hoe werkt het nou precies en wat zijn dan de voordelen? 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.