Skip to content
Ben jij op zoek naar een baan in Nieuw-Vennep? Wij helpen jou met de leukste vacatures in Nieuw-Vennep en omgeving. Kies je voor een commerciële functie? Of wil je in de techniek aan de slag? Lees snel verder!

YIP Uitzendgroep is sinds 2018 gevestigd als nieuw uitzendbureau in Hillegom, met vacatures in de Haarlemmermeer & Bollenstreek. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een steeds meer ‘online’ uitzendbureau / werving & selectie bureau. Dat betekent de lokale en persoonlijke service in combinatie met de snelheid en technologie van online.

Ben je op zoek naar een baan in Nieuw-Vennep? Daar kan YIP Uitzendgroep jou bij helpen! Wij bezitten over een groot netwerk in Nieuw-Vennep en omgeving met vacatures in de sales, binnendienst, techniek, productie en (order)administratie. Regelmatig krijgen wij nieuwe vacatures binnen, waar je zelf misschien niet zo snel aan hebt gedacht. We hebben veel leuke klanten in Nieuw-Vennep, bijvoorbeeld een bedrijf dat wieltjes maakt voor vliegtuigkarretjes. Daar zou je zelf toch niet zo snel aan denken?

De meeste vacatures die wij open hebben staan in Nieuw-Vennep, zijn vacatures waar je direct in dienst gaat bij het bedrijf. Wij zijn de werver & bemiddelaar en zorgen ervoor dat de juiste kandidaten worden geplaatst bij het juiste bedrijf. Het voordeel van een uitzendbureau is, dat wij jou alvast achtergrondinformatie kunnen geven over het bedrijf zoals de sfeer van het team, de ontwikkelingsmogelijkheden en extra voorwaarden.

Dankzij ons grote netwerk in de Bollenstreek en Haarlemmermeer kunnen wij jou helpen met werk zoeken in Nieuw-Vennep. Samen kijken we naar welk bedrijf het beste bij jou past. Wil je weten welke vacatures er op dit moment open staan? Bekijk snel ons vacature overzicht.

Delen:
Meer lezen:

Sollicitatietips

Zodra je gaat solliciteren is het goed om je voor te bereiden zodat je een goede eerste indruk achter laat. Wij zetten de tips voor een sollicitatie voor jou op een rijtje.

Tips voor het vinden van personeel

Je slaat de krant open, zet het journaal aan of je scrollt door het nieuwsoverzicht op je telefoon. En overal zie je het terug: er is een personeelstekort. Veel bedrijven kampen met een personeelstekort en kunnen lastig geschikte medewerkers vinden. Het remt de groei van hun bedrijf, het geeft een hogere werkdruk voor de huidige medewerkers en het belemmert de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is ons werk om werkzoekenden te koppelen aan werkgevers. Dit zijn onze 8 tips voor het vinden van goed personeel.

Solliciteren via een videogesprek

Het gebruik van videosollicitaties wint aan populariteit de laatste jaren. Bijna iedereen is wel in het bezit van een smartphone, laptop of tablet en steeds meer bedrijven vragen om een videosollicitatie. Sinds thuiswerken, het nieuwe normaal geworden is. Worden ook de sollicitaties vanuit huis door middel van een digitaal sollicitatiegesprek gevoerd. Maar hoe werkt het nou precies en wat zijn dan de voordelen? 

Social media & solliciteren

Een gênante foto op de Facebookpagina van de kroeg die je afgelopen weekend hebt bezocht, je profiel vol met maatschappelijke discussies of foute video’s. Als je aan het solliciteren bent is het goed om erover na te denken dat jouw potentiële werkgever jou op zou kunnen zoeken op social media en dus mee kan genieten van alles wat er op jouw pagina voorbijkomt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.