Skip to content

Werkgevers

Op zoek naar personeel?

Het vinden van goed personeel kan soms een lange en lastige zoektocht zijn. Je hoopt eigenlijk dat de perfecte kandidaat bij je binnen komt lopen maar dat gebeurt maar niet. Je hebt de tijd en de kennis niet om een nieuwe collega te zoeken. CV’s screenen, gesprekken inplannen. Personeel zoeken kost tijd en die heb jij niet. Wij nemen dit werk van jou over! 

 

No cure - no pay

Een zoekopdracht bij YIP Uitzendgroep uitzetten is gratis. Vinden wij een nieuwe collega voor binnen jouw bedrijf en is er een match? Dan betaal je aan YIP uitzendgroep een fee voor de geleverde diensten: een werving & selectie fee. Of de kandidaat ontvangt een uitzendcontract, waarbij je iedere week een factuur ontvangt voor de gewerkte uren. Is er geen match? Geen probleem! Hopelijk kunnen we je snel weer helpen. 

Werving & Selectie

Wij nemen voor jou de werving & selectie uit handen. Wij zetten de vacature uit, voeren de eerste selectie gesprekken en bellen referenties na. Is er uiteindelijk een match? Dan gaat de kandidaat direct bij jou in dienst en stappen wij er tussen uit. Aan YIP Uitzendgroep betaal je een Werving & Selectie fee voor de geleverde diensten. Geen resultaat? Dan kost het jou ook niets. Werving & Selectie hoeft niet altijd duur te zijn, wij leveren jou een op maat gemaakte offerte. 

Uitzenden

Bij uitzenden gaat een kandidaat bij jou aan het werk, maar staat hij niet op de loonlijst. Hij of zij krijgt namelijk een uitzendcontract via YIP Uitzendgroep. Vooraf spreken we een uurtarief af, jij krijgt iedere week een factuur met de gewerkte uren van de kandidaat. Wij zorgen ervoor dat de kandidaat volgens de juiste CAO betaalt krijgt en zorgen voor de juridische afdrachten en ziekte risico.  Er wordt vaak voor uitzenden gekozen bij tijdelijke functies. 

Meld gratis een vacature aan

Plaats direct een vacature, en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. 

Carrière advies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring op onze website krijgt. Meer hierover lees je in ons Cookiebeleid.